Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MW2 strasznie tnie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Gra strasznie mi się tnie gdy włączę za pierwszym razem grę wszystko bardzo długo trwa wczytywanie map bardzo długo czarny ekran przy wczytywaniu później jest już lepiej ale to jest bardzo męczące proszę was o pomoc w tej sprawie

Edytowane przez Suchy94
Opublikowano

Myślę że musisz kupić nowy sprzęt. Aczkolwiek też mam tak że 1 mapa ładuję się dłużej. Coś koło 5-6 sekund, a potem normalnie koło 3-5 ;) To chyba normalne, bo za 1 razem chyba więcej wczytuje.

Nie poradzisz nic, minimalne ustawienia albo zmieniasz sprzęt ;)

DAJ

delete.png

Opublikowano

no wescie jakos pomóżcie nie nie kwestja sekund a minut tragedia poprostu ciogle czarny ekran poźniej długie ładowanie gry to jest tak denerwójace sprzet to

Intl®r Core2 CPU 6300 @1.86Hz x2 1GB RAmM karta Geforce 7600gt

kumpel ma duzo słabszy sprzet i mu sie nie tnie prosze o pomoc bardzo bardzo bardzo

Opublikowano

Może masz komputer zaśmiecony -.- użyj CCleaner i ustaw na najmniejsze detale i powiedz czy coś dało.

Sięgnij po słownik.

Opublikowano

uzywałem juz defragmentowałem dysk. wydaje mi sie ze to wina tej najnowsze jaktualizacji znaczy tych plików brotstrape czy cos takiego nie wiem ale idzie sie wykonczyc ;/

Opublikowano (edytowane)

no wescie jakos pomóżcie nie nie kwestja sekund a minut tragedia poprostu ciogle czarny ekran poźniej długie ładowanie gry to jest tak denerwójace sprzet to

Intl®r Core2 CPU 6300 @1.86Hz x2 1GB RAmM karta Geforce 7600gt

kumpel ma duzo słabszy sprzet i mu sie nie tnie prosze o pomoc bardzo bardzo bardzo

Człowieku, CUD że na tym sprzęcie ci to w ogóle chodzi na więcej niż 10 FPS.

Ciesz się ładowaniem ~5 minut, bo nie ma innej opcji. Na 1 GB ram z takim procem, i kartą sprzed 6 generacji (8xxx, 9xxx, 2xx, 3xx (kotlety), 4xx, 5xx) to ledwo na minimalnych pograsz.

Co do pomocy:

i7 2600k/2600 (odblokowany/zablokowany mnożnik)

8GB ram

GTX 560 TI

asus p69

I za 3000 sprzęt na ponad 2 lata

Edytowane przez michiix

DAJ

delete.png

Opublikowano

Człowieku, CUD że na tym sprzęcie ci to w ogóle chodzi na więcej niż 10 FPS.

Ciesz się ładowaniem ~5 minut, bo nie ma innej opcji. Na 1 GB ram z takim procem, i kartą sprzed 6 generacji (8xxx, 9xxx, 2xx, 3xx (kotlety), 4xx, 5xx) to ledwo na minimalnych pograsz.

Co do pomocy:

i7 2600k/2600 (odblokowany/zablokowany mnożnik)

8GB ram

GTX 560 TI

asus p69

I za 3000 sprzęt na ponad 2 lata

fajnie tylko ze single chodzi mi bez najmniejszych problemów na full zreszta mw2 nie ma tak wysokich wymagan. tenkomp ciognie mi cod bo nawet wiec.... i jak wczesniej napisałem wszystko było ok. jak kupywałem kompa to bym jeden z lepszych teraz wszystko idzie do przodu powtarzam wczesniej smigało bez zadnych kłopotów

Opublikowano (edytowane)

Emm... może ci ścinać (słaby komp) + w multi więcej ludzi i co niektórzy mogą mieć bardzo wysokie pingi (wyskoki ping= lagi) hmm chodź ja bardziej stawiam na kompa.

@ michiix

Teraz to dojebałeś ze swoim komputerem :D pożycz mi kartę i procek :D

Edytowane przez blacha212
Opublikowano (edytowane)

to nie mój komputer, mam lepszą karte (konkretnie 2x560 kręcone na wydajność 570+ SLI) i więcej ram ;P

Procek niedługo zmienie bo ten 2600k podkręciłem tylko na 4.2 ;P A wychądzą teraz nowe intele ivy bridge za jakiś czas

Ten sprzęt co podałem składałem kuzynowi 3 tygodnie temu, świetnie się sprawdza, razem 3000 wyszło.

Komp to moje hobby, ale nie o tym gadamy. Niestety nie skrócisz czasu ładowania na sprzęcie z 2 rdzeniowym starym procu, taktowanym 1.86 GHZ. Podkręcasz jedynie (musisz mieć dobre chłodzenie nie boxowe) pod koło 2.6 (myślę że pójdzie, nie wiem dokładnie jak kręci się ten model, ale c2d nierzadko kręciły 200% serii) i będzie lepiej, a zawiesza się, ponieważ nie wyrabia z RAM'em. Jeżeli jest go za malo to nie przemieli mapy, i zapełnia cały bufor i obraz siada i możesz mieć zwieche aż się nie załaduje mapa, jak się załaduje powinno odciąć. Nie pomożesz temu sprzętowi już.

@blacha. A co ma ping do ładowania mapy ? Tam główną role pełni proc i RAM, A tego 2 jest tu zdecydowanie za mało.

Edytowane przez michiix

DAJ

delete.png

Opublikowano

Wymiana sprzętu nic więcej. Ewentualnie ściągnij Najnowszego patcha/Łatkę/Witaminkę. Zamykam.

1316854236-U173186.png

By Siema Heniu

Pomogłem? jebnij lajka!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...